Prejšnji teden sem po svojih omrežjih delil anketo s pomočjo katere smo preverjali teme in potencialne projekte, ki bi se jih radi lotili naslednje leto na Youtube kanalu.

Spodaj delim rezultate.

Zaenkrat je anketo rešilo skoraj 400 ljudi, kar me je navdušilo. Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in z mano delili svoja zanimanja in mi pomagali razmišljati o naslednji sezoni.

Prvi sklop odgovorov ni bil preveč presenetljiv.

Večinoma je občinstvo tu razdeljeno skoraj enakomerno in odstopanj nisem zaznal.

Pri naslednjih dveh vprašanjih so bili odgovori čisto razmetani. To sta vprašanji "Kateri moj video ti je bil najljubši" ter "Katere druge kanale spremljaš na Youtubu". Za analizo teh bom potreboval še nekaj časa, vsaj odgovore za moje videe bi rad razvrstil in analiziral, ampak zaenkrat še pretvarjam razpredelnico v bolj razumljivo obliko ...

Največje presenečenje pa so bili rezultati predlogov videov nove serije z delovnim naslovom 30 dni. To so zmagovalci:

Zame so te informacije dragocene, nikakor pa to ne pomeni, da bom delal samo takšne in te videe. Kakšne pa bom torej delal? In kako?

Naslednji teden pošljem Zamisel s še bolj podrobno analizo rezultatov in mojimi idejami ter dilemami.

Če vas zanima bolj podroben premislek o rezultatih,
se naročite na moj novičnik ⬇️

Takrat bom že imel podatke o tem, kateri video je bil občinstvu doslej najbolj všeč, razkrijem pa tudi svoje favorite med predlaganimi naslovi in napišem kako bi se rad lotil nove sezone 🤓 (imam še en trik za analizo rezultatov)

Se vidimo, lp nik