💡
Če želiš boljši spomin, ga začni uporabljati!

Razvil sem nadgradnjo klasične družabne igre spomina in z ekipo oblikovalcev in ustvarjalcev smo tik pred tem, da jo predstavimo svetu.

Zakaj je naš Spomin drugačen?

Motivi so oblikovani tako, da je igra za igralce bolj zabavna, saj so si nekateri med sabo zelo podobni.

Primer dveh različnih parov.

Brez skrbi, Spomin ima 20 parov in zahtevnost lahko prilagodite tako, da nekaj najbolj zahrbtnih parov začasno izločite iz igre ...

... lahko pa si pomagate z nadgradnjo, na katero sem najbolj ponosen.

Družabni igri je priložen poster. Na njem lahko, poleg navodil, vsi radovedni igralci najdejo tudi namige in nasvete za boljšo igro spomina ter širše - za boljši spomin v življenju.

Poster z zamegljeno drugo stranjo.

S preprostimi primeri igralcem predlagam uporabo taktik, ki vas peljejo do zmage pri igri Spomina, na osnovi teh pa predstavim zabavne tehnike pomnjenja, ki so uporabne tudi v šoli, v službi in v življenju. Vsaka od rubrik na papirju radovedne pripelje še do svojega videoposnetka. Skupaj jih je 5 in predstavljajo interaktivno dopolnitev analogni igri.

💡
Družabno igro smo namreč zasnovali tako, da je hkrati
zabavna in poučna.

To se ves čas trudim tudi s svojimi vsebinami na spletu in pozorni gledalci boste opazili, da motive na karticah sestavljajo liki, ki so se že pojavili v mojih videih na Youtubu. Zato je spomin tudi uradna roba mojega Youtube kanala 🤓

Bi imeli naš Spomin?

Intenzivno delamo na tem, da poiščemo tiskarje, ki nam bodo kvalitetno natisnili naše zamisli in poskrbeli bomo za to, da bo Spomin kmalu na voljo.

Ocenjujemo, da bomo prednaročila odprli v septembru, oktobra pa bo Spomin na voljo povsod.

S prednaročilom bo vaš Spomin podpisan z Nikovim posvetilom ter obogaten s presenečenjem.