Živijo!

Včeraj smo imeli prvo srečanje razširjene ustvarjalne ekipe. To smo vsi, ki bi rad, da v prihodnosti sodelujemo pri ustvarjanju mojega kanala ter širše, spletne prisotnosti.

Ko smo se v skupini pogovarjali o tem, kaj bi bilo dobro izboljšati na Youtube kanalu je bil najpogostejši predlog: "Povečati pogostost objav, objavljati redno."

Ne bi se mogel bolj strinjati s tem in načrtoval sem, da bom že z oktobrom tedensko objavljal videe na Youtube iz njih pa potem vsebino parceliral na ostala družabna omrežja.

En mesec kasneje smo pred tem, da naslednji teden izide prva epizoda spletne serije Slepa kura in postavili smo načrt za objave do konca leta.

🤞

Spoznal sem predvsem, da v delu z ekipo ne morem razmišljati enako, kot bi, če sem sam. Velikokrat me načrtovanje in tuhtanje ovira in izkazalo se je za bolje, če se pač kar lotim stvari.

Z ekipo gotovo ni tako. Skupna izhodišča, etape in načrti so nujni. Zdi se mi celo, da bi takšna veščina smiselnega načrtovanja prav prišla tudi meni osebno, tudi če bi bil sam in da je velika razlika med pametnim načrtovanjem in odlašanjem dela z "načrtovanjem".

💡
Ne podcenjuj načrtovanja.

Prva epizoda je že skoraj končana, danes snemamo še kose druge, tretja se bo posnela na Zdravi pameti v Linhartovi dvorani (v Ljubljano spet prihajam 24. 11.), potem pa so naši načrti zelo ambiciozni.

Do konca leta bi radi posneli še nekaj videov z gosti, en ogromen vodič, "Youtube special" Zdrave pameti, prvi video v januarju bo pa "Kako dobro počivati", kar bomo, upam, tudi sami realizirali!

To so bile naše poslovne skrivnosti, lp :)

Zanimivo:

Deli to objavo