Živijo!

Sem tik pred tem, da odletim v Oslo, kjer poteka zanimivo kockarsko tekmovanje, ki se osredotoča na miselne discipline, konkretneje na sestavljanje kock na slepo. Iz tega celotnega podviga že pol leta snemam material za novo kratko spletno serijo na svojem kanalu, Slepa kura.

Poleti sem se naučil 3x3 kocko sestaviti na slepo in zdaj bi rad vstopil še v disciplino Multi-Blind. To je sestavljanje večih kock zaporedoma na slepo.

Vsak tekmovalec ima eno uro, v ta čas pa je vštet ogled vseh kock in potem reševanje vseh po vrsti s pokritimi očmi (na slepo).

Zdaj pa dilema!

Youtube serija, ki jo načrtujemo, je "zero-to-hero". To pomeni, da sem dokumentiral svoje prvo srečanje s sestavljanjem na slepo, učenje ene same kocke in prvo tekmovanje, potem pa učenje Multi-Blind discipline in zdaj, za veliki finale, še Multi-Blind tekmovanje na Norveškem.

Tekmujem v soboto. To hkrati tudi snemam, kar je dodaten pritisk name.

Trenutno se zelo samozavestno počutim z 8 kockami na slepo, vendar se mi zdi, da bi bil še bolj megalomanski cilj, če bi jih sestavil 10 in k temu ves čas stremel.

Vem, da jih lahko sestavim tudi 10, ampak to je tvegano. Če se mi na tekmovanju vse zalomi, potem izgubim veliki finale Youtube serije, ker bo konec klavrn.

💡
Kaj mislite? A naj poskusim z desetimi ali naj ostanem na varnih 8?

Vesel bom vaših mnenj :)

Mislim, da lahko komentirate na spletni strani ali pa kar iz maila, tega pa še nisem čisto raziskal. Bomo videli, če komu uspe :))

Zanimivo:

  • Gašper Bergant in Žan Papič sta iz podkasta Fejmiči zdaj razvila še predstavo. Ne vemo še veliko, ampak naslov je drzen in izrazito se oklepa na Fejmiče. Zelo zanimivo :))
  • Patreon je vsak dan močnejši in razvijajo nove funkcionalnosti. Zdaj pravijo, da grejo "all in" v skupnosti in možnosti gradnje le teh.
  • Bobbi Althoff, svež veter na podkast sceni in senzacija rasti ter pristopa, je intervjuvala Shaqa.
  • Mr. Beast zaradi uvedbe možnosti A/B testov thumbnailov končuje obdobje odprtih ust na thumbnailih!

Uporabno:

  • Legendarna spletna stran za preverjanje izgleda naslovov in thumbnailov na Youtubu je http://thumbsup.tv

Deli to objavo